Dat gevoel van thuiskomen

Een moment voor jezelf of met elkaar. Op een plek waar mensen je kennen, voor je zorgen en je graag verrassen en verwennen. Een Club waar alles bij elkaar komt op één plek. Welkom bij Your Social Club, waar we samen een stukje geluk verspreiden!

Op de Club is er voor iedereen wat te doen. Je kunt er sporten, ontspannen, eten en drinken, werken of creatief aan de slag gaan. Daarnaast is de Club bovenal een Social Club. Dat betekent dat er continu activiteiten en evenementen worden georganiseerd op het vlak van recreatie, gastronomie, sport en Wellness.

Service, gezelligheid en beleving staan hierbij centraal. Your Social Club biedt faciliteiten van het hoogste niveau. Dat alles in een prachtige bosrijke omgeving, die bijdraagt aan een stuk rust en ontspanning. Zo wordt Your Social Club je tweede thuis.

Met de komst van Your Social Club ontstaat er een concept dat zijn weerga niet kent in Nederland. Een Club met een sociaal hart, zowel voor haar leden en bezoekers als voor haar omgeving. Een Club die op een positieve manier bijdraagt aan de omgeving en economie van de streek en die de ambitie heeft om de vitaliteit, het welzijn en geluk van de mensen te versterken. Dat betekent dat we op een bewuste manier zakendoen, met respect voor de natuur en al haar middelen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de generaties die komen gaan.